OTAC IZ KRUŠEVCA PODVODIO MALOLJETNE ĆERKE! Snimao ih sa muškarcima, pa prodavao snimke!

3654

KRUŠEVAC – Kruševac je potresao jeziv slučaj u kojem su otac i njegova emotivna partnerka uhapšeni pod sumnjom da su počinili krivična djela protiv polnih sloboda na štetu njegovih maloljetnih ćerki iz prethodnih brakova. Osnovno javno tužilaštvo i policija sada rade na utvrđivanju da li su osumnjičeni podvodili ili primoravali svoje ćerke na prostituciju, dok se istražuju i druga moguća krivična djela u ovom slučaju.

Slučaj je trenutno u fazi preduzimanja dokaznih radnji, a pravosudni organi pokušavaju razjasniti ozbiljne optužbe koje su se pojavile u ovom slučaju. Među potencijalnim krivičnim djelima koja se istražuju su nedozvoljene polne radnje, distribucija pornografskog materijala i seksualna eksploatacija.

Policija intenzivno radi na istrazi emotivnih partnera iz Kruševca kako bi se utvrdilo da li postoje dovoljno čvrsti dokazi za podizanje optužnica protiv njih. Slučaj je izuzetno složen, posebno zbog rodbinskih veza osumnjičenog i navodnih žrtava, što dodatno otežava proces istraživanja.

Jedan od ključnih trenutaka u istrazi bio je kada se jedna od navodno oštećenih devojaka poverila svojoj majci, koja je bivša supruga osumnjičenog. Majka je odmah reagovala i prijavila slučaj policiji nakon što joj je ćerka ispričala šta joj se dogodilo. Takođe, i druga ćerka osumnjičenog iz drugog braka, odnosno polusestra oštećene, obratila se policiji sa sličnim tvrdnjama, što je dodatno ubrzalo postupak istrage.

Policija trenutno proverava autentičnost svih iskaza, ispituje svedoke i sprovodi dodatna veštačenja, uključujući psihološko-psihijatrijska veštačenja, kao i analizu mobilnih telefona i komunikacije na društvenim mrežama.

Ovaj slučaj izazvao je šok i uznemirenje u lokalnoj zajednici, a nadležni organi obećavaju temeljnu istragu kako bi se utvrdile sve činjenice i pravda zadovoljila u slučaju ovako ozbiljnih optužbi.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *