PALA BANDA IZ NOVOG PAZARA: Privedene četiri osobe, za njima se tragalo odranije

PALA BANDA IZ NOVOG PAZARA: Privedene četiri osobe, za njima se tragalo odranije

7505

Novi Pazar – U organizovanoj akciji koju su pripadnici Interventne jedinice sproveli u ugostiteljskim objektima u Ulici generala Živkovića, privedene su četiri osobe za kojima je policija već duže vreme tragala. Ova intervencija je rezultirala zaplenom veće količine hladnog oružja, potvrđeno je za agenciju RINA.

Operacija je usmjerena na suzbijanje organizovanog kriminala i pojačavanje sigurnosti u ovom dijelu grada. Privedene osobe će biti sprovedene pred nadležne organe, gde će protiv njih biti podnete odgovarajuće prijave u redovnom postupku.

Tokom operacije koju je sprovelo Ministarstvo unutrašnjih poslova, Policijska uprava Novi Pazar je u poslepodnevnim časovima otkrila više komada hladnog oružja u ugostiteljskim objektima duž Ulice generala Živkovića.

Četiri osobe su privedene u skladu sa zakonskim procedurama, protiv kojih će biti podnete prijave u redovnom postupku.

Ova akcija je dio šire strategije policije da se intenzivira borba protiv kriminalnih elemenata u Novom Pazaru. Zahvaljujući dobro planiranoj i efikasno sprovedenoj operaciji, uspjeli su da iz preventivnih razloga delujemo pre nego što je došlo do mogućih ozbiljnijih incidenata.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *