Pešter – Selo Boroštica u letnjim bojama, pokošenim livadama (VIDEO)

Pešter – Selo Boroštica u letnjim bojama, pokošenim livadama (VIDEO)

3247

Ljeto je stiglo na Pešter, a selo Boroštica pokazuje sve svoje čari u najljepšim bojama. Pokošene livade prostiru se širom ovog pitomog sela, donoseći prizor koji oduzima dah. U ovom članku donosimo vam predivne snimke koji prikazuju selo Borošticu u punom sjaju, uz video koji vam pruža mogućnost da se virtualno prošetate kroz ove prirodne ljepote.

Boroštica je jedno od onih mjesta koja svojom autentičnošću i prirodnim bogatstvom ostavljaju neizbrisiv trag na svakog posjetioca. Ljetne boje sela posebno su izražene na pokošenim livadama koje se prostiru duž plodnih polja. Miris svježe pokošene trave i cvrkut ptica stvaraju idiličnu atmosferu koju je teško dočarati riječima.

Snimci iz drona pružaju nam pogled iz ptičje perspektive na ovo pitomo selo. Prikazuju uređene kuće, živopisne vrtove, ali i nepregledne livade koje su pravo bogatstvo za stočare i poljoprivrednike ovog kraja. Pešter je poznat po svojoj jedinstvenoj mikroklimi i prirodnim ljepotama koje ostavljaju bez daha, a selo Boroštica je pravi biser ovog područja.

Video koji vam predstavljamo omogućava vam da se na trenutak premjestite u ovaj kraj, da osjetite spokoj i ljepotu prirode koja okružuje selo Borošticu. Pored prirodnih ljepota, selo je poznato i po svojoj gostoljubivosti i toplini lokalnog stanovništva koje rado dočekuje svakog posjetioca.

Uživajte u predivnim snimcima i video prikazu sela Boroštica, i dozvolite sebi da makar na trenutak budete dio ove ljetne idile na Pešteru.

Video Mirsad Miki Škrijelj
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *