saobraćajna nesreća trstenik

Pojavio se VIDEO stravične nesreće: Automobil pokušao da se uključi na glavni put, na njega silovito naletilo drugo vozilo!

3968

Počekovina, opština Trstenik, bila je mjesto stravične nesreće koja je zgrozila javnost i otvorila brojna pitanja o bezbjednosti na našim putevima. U kasnim popodnevnim satima, mir naselja narušen je kada je strahovita saobraćajna nesreća paralizovala cijelo naselje.

Incident se dogodio kada je žena pokušala da se uključi na glavni put iz sporedne ulice u naselju, ignorisao saobraćajni znak stop. Nesreća koja je uslijedila zabeležena je kamerama i brzo se proširila društvenim mrežama, izazivajući zgražavanje i pozive na oprez.

Drugo vozilo, krećući se glavnim putem pri velikoj brzini, nije imalo šanse da izbegne sudar, te je udarilo u bok prvog automobila. Žena koja je vozila glavnim pute, to jest magistralom, pratila je vozilo hitne pomoći koje je prevozilo njenog oca u Kruševac.

Od siline udarca, prvi automobil okrenut je za 360 stepeni, dok su oba vozila nakon sudara ostala da blokiraju put u oba smera, stvarajući haos u saobraćaju. Zbog brzine kojom se kretala, preko 90 km/h, i otežanih uslova vidljivosti zbog parkiranih automobila, udarila je u devojku koja je izlazila na put. Pogledajte video snimak na instagram stranici 192.rs ili ispod instagram objave direktno na video link.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *