Potresne riječi sestre rahmetli Kimete Kicare / Razotkrivanje Muamera Zukorlića I-dio

385

Rahmetli Kimete Kicara je preselila na dan izbora od korone, po pisanju njene rođene setre Zinete Koce, nakon što se zarazila na skupovima SPP-a. Rahmetli Kimeta Kicara je umjetnica, a često je bila aktivna na društvenim mrežama u odbrani lika i djela Muamera Zukorlića.

Nakon besjeda Muamera Zukorlića, koje je vodio iz porodičnog doma, gdje je sve druge optuživao za aktuelno stanje izazvano korona virusom, izrevoltirana sestra rahmetli Kimete Kicara, Zineta Koca, napisala je komentar koji sadrži niz optužbi na račun Muamera Zukorlića. Prvo je napisala da je rahmetli Kimeta sjedila u selu Rasno do samog Muamera Zukorlića, aludirajući na to da je i Muamer Zukorlić tada bio zaražen, i da je njenu sestru zarazio, a što je naposletku to Kimetu i koštalo života. Onda je optužila Muamera Zukorlića da nije svojem članu partije pomogao u liječenju, čak joj nije došao na dženazu i na hatar. Kompletan potresni komentar Zinete Koce je naveden, a objavili smo i skrinšot komentara.

Poštovani Zukorlicu, sa pažnjom sam slušala tvoje izlagajnje, mnogo je lijepo, pričas, da bar sprovodiš u djelo, željela bih i bila bi mi želja, kad bi znala da ćes pročitat ovaj komentar. Slušam te kako brineš o narodu koji strada nedužan, a da te pitam, ja neću nikog da uzimam u usta, osim jednu istinu ću iznijet, moja sestra Kimeta Kicara koja je preselila na ahiret, vjerujem u Alaha daje imala dotle vijeka, al opet zadnji miting je bila pored tebe u Rasno, gdje je i kostalo zivota. Naslutila je govoreći da za tvoju stranku daje život, Ona je prvi pacijent koi je umro na dan izbora šta si ti uradio za za nju, dok je bila u bolnici u Novom Pazaru i Kragujevcu, gdje je i izgubila život, kako si rekao to je skupo liječenje, a vidim po tebi da se može, jer si imao adekvatno lijecenje, zasto nisi nista preuzeo nego i na dženazu su došli tvoja 4 čovjeka, i kad su vidjeli da je hozda drugi uz nju, oni su se povukli, ni dženazu nisu klanjali. To je jako sramno, umjesto da se pojaviš i na dženazi i na hataru, a ti nisi okrenuo glavu, bas nigdje, sramota, neću da vrijeđam, jer imam kulturu, a ni sam ne znaš koliko bih mogla, šta sve zaslužuješ. Jer ona za tebe nije bila običan simpatizer, znaš ti dobro. Da ne bih pisala, a imala bij kilometar da pišem, al se nadam da će te dotaći savjest bar malo, i drugi nek vide ko im je lider, i za kim idu. Ja toliko, ako hoćeš Muamere pisaću ti još šta je činila za tvoju stranku, a i ti znaš sam, selam za sve one koji budu čitali.

Skrnišot komentara Kimete Kicare

Skrnišot komentara Kimete Kicare