Search

Poznati pijanista Adem Mehmedović održao online koncert (VIDEO)

6

Novopazarski pijanista Adem Mehmedović održao je danas online koncert za sve svoje pratioce na facebook profilu. Mehmedović je koncert posvetio svom gradu za 559. rođendan kao i za sopstvenu promociju koja mu je potrebna da bi privukao investitore koji bi finanasirali njegovu stipendiju na Berkliju.

Poznati novopazarski pijanista Adem Mehmedović u svom rodnom gradu do sada je održao tri solistička koncerta, a danas je prvi put za sve svoje prijatelje na facebook profilu održao i online koncert u dovorani Kulturnog centra. Održati koncert bez publike ovom mladom umetniku bilo je neobično, ali ipak je bio veoma zadovoljan svojim performansom na sceni gde je kombinovao različite muzičke pravce.

Mehmedović je svoj online koncert posvetio gradu za njegov 559. rođendan kao i svim svojim prijateljima i rodbini. Koncert je jako važan za njega, jer je, kako je naveo, ovim nastupom uspio da pokaže i dokaže sebe svim ljudima koji bi mogli da mu omoguće odlazak na Berkli akademiju u Bostonu. Kombinovanjem raznih muzičkih pravaca Mehmedović je iskazao svoju virtuoznost na klaviru, a kako ističe to mu nije teško palo.

Mehmedović do septembra ima vremena da se premi za Berkli univerzitet, a da bi mogao da ode na ovaj prestižni univerzitet neophodo je da skupi novac. U tome se nada da će imati pomoć privrednika i humanih ljudi iz Novog Pazara.

M.J.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.