Pronađeno tijelo novorođenčeta u kontejneru – Užas u Bugojnu

Pronađeno tijelo novorođenčeta u kontejneru – Užas u Bugojnu

485

BUGOJNO – Užasna scena otkrivena je jutros u Bugojnu kada su radnici komunalnog preduzeća u kontejneru na Sultan-Ahmedovoj ulici pronašli tijelo novorođene bebe. Incident, koji je prijavljen Policijskoj stanici Bugojno u 11:25, potresao je lokalnu zajednicu.

Glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjebosanskog kantona, Hasan Hodžić, potvrdio je za portal Radiosarajevo.ba da su policijski službenici zajedno s Kantonalnim tužilaštvom odmah upućeni na mjesto događaja i da je uviđaj u toku. Hodžić je naglasio da se trenutno rade sve neophodne mjere za utvrđivanje činjenica ovog tragičnog događaja.

Prema prvim informacijama, tijelo je otkriveno kada su radnici JKP Čistoća vršili odvoz otpada. Ovaj šokantan nalaz izazvao je veliku zabrinutost u zajednici, te su nadležni organi apelovali na sve koji mogu pružiti informacije da se jave i pomognu u istrazi.

U Bugojnu je zavladala tuga i nevjerica, dok se čeka daljnji razvoj situacije i informacije iz istrage koje bi mogle osvijetliti okolnosti pod kojima je došlo do ovog tragičnog događaja.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *