Search

Rasim Ljajić proglasio POBJEDU! Vatromet u Novom Pazaru!

Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić proglasio je pobjedu na republičkim izborima i rekao da je to najubjedljivija pobjeda.

On je naveo mjesta gdje su sve pobijedili i rekao se bori da “Novi Pazar igra u Super ligi”.

Njemu su okupljeni uzvikivali “pobjeda, pobjeda”.

“Ne bojte se, neću da skačem”, rekao je on.

On je u obraćanju pristalicama koje su slavile pobjedu liste “Za evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić” kazao da je još na predizbornom mitingu najavio da će “pobjeda biti ubjedljiva”.

“Ovo je najčistija pobjeda koju je iko ikad ostvario u Novom Pazaru. Nismo rekli niti jednu ružnu riječ, niti jedan plakat iscijepali nismo. O nama govore naši rezultati, imamo najbolje rezultate, najbolje ljude, članove, simpatizere”, poručio je Ljajić.

On je kazao da su izbori protekli mirno, a da je njihova lista, kako je kazao, pobijedila na 90 odsto biračkih mjesta.

“Nećemo se ponijeti u pobjedi, pružićemo ruku svakome ko voli Novi Pazar i kome je on u srcu. Radićemo na društvenom miru, stabilnosti i dobrim komšijskim odnosima. Neće biti svađe, podijela i mržnje, nikada to nismo propagirali i nećemo ni sada. Hoćemo da Novi Pazar bude mali Istanbul na Balkanu”, istakao je Ljajić.

Prema preliminarnim rezultatima, koje je objavila SDP, lista “Za evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić” osvojila je preko 52 odsto glasova.

Izvor: b92/Radio sto plus
One thought on “Rasim Ljajić proglasio POBJEDU! Vatromet u Novom Pazaru!

  1. Nepoznato

    Tesko tvojoj majci sto je rodila, narko bosove , ubijace i unisticace svoje omladine sa kockarnicama i javnim kucama punim droge. Sta ce oni drogirani i moralom posrnuli nego da sledi sebi slicnog jer svaki vodja lici na svoje glasace. Zato se njima vrti u glavu od pomisli da vlast dodje do postenih i vjernika ljudi koji ce ocistiti nasu carsiju od tog djubra i nije do njih vec do naroda koji ne zasluzuje boljeg vodju. Munaficima,drogirasima, kurvarima ne odgovara drugacije zato i glasaju za ovu gnjidu i izdajnika svoga roda i naroda. Bolje da ga je majka u kontejner bacila bar je nebi ova bruka zadesila da gleda svoga sina na celu narko kartela , kocksnja, prostitucije i svega negativnog. Moj je stav da se toj stoci koja za njega glasa ni selam ni ista ne naziva , bojkot stoci profiterskoj kojoj nista svijeto nije…

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.