danka ilic

Roditelji devojčice opet u policiji, majka po peti put, inspektori iz Beograda stigli u Banjsko polje, pretraga se širi na Borsko jezero?

546

U Banjskom polju kod Bora, potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak, 26. marta, nastavlja se s nepokolebljivom snagom i odlučnošću. Dijete je posljednje viđeno u popodnevnim satima, a od tada, zajednički napori policije, vatrogasaca, spasilačkih službi i građana nisu urodili plodom. Incident je privukao pažnju cijele Srbije, dok su roditelji Danke, Ivana i Miloš Ilić, ponovo pozvani na informativne razgovore u policijskoj stanici u Boru.

Majka Danke Ilić peti put u policiji

Majka nestale Danke Ilić, Ivana Ilić, došla je u policijsku stanicu u Boru gde je danas po peti put na informativnom razgovoru u policiji od nestanka ćerke u utorak popodne. Kako prenosi reporterka “Blica” sa lica mjesta, majka nestale Danke Ilić je u policiju došla sama, a ušla je posle muža gotovo neprimetno, prolazeći iza kola.

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Otac Danke Ilić, Miloš Ilić (30), došao je danas oko 14 sati u policiju u Boru, u pratnji svojih roditelja, na informativni razgovor u vezi sa nestankom ćerke.

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Istraga se dodatno komplicira otkrićem da je jedan policajac iz Bora uhapšen zbog sumnje da je odavao informacije iz istrage, dok je otac djevojčice prošao testiranje na poligrafu. Zanimljivo je i to što je Ivana Ilić, majka nestale djevojčice, navodno obrisala brojne poruke iz svog telefona na dan Dankinog nestanka. Situacija se dodatno zamrsila kada su trojica muškaraca u BiH uhapšena jer su na TikToku tražili otkup od 50.000 eura, ali su kasnije pušteni na slobodu.

Sa svakim danom koji prolazi, nada da će Danka biti pronađena živa i zdrava sve više blijedi, ali istraga se širi i produbljuje. Stigli su inspektori iz Beograda u Banjsko polje, a potraga područja se sada proširuje na Borsko jezero. Ovo područje, poznato po svojoj ljepoti, sada je postalo centar intenzivne potrage i istrage koja drži cijelu naciju u neizvjesnosti.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *