hitna pomoc

Saobraćajni policajac oboren pri pokušaju zaustavljanja motocikliste na putu Novi Pazar – Raška

4333

U današnjem incidentu na putu Raška – Novi Pazar, u mjestu Kućane, saobraćajni policajac Panović Boban zadobio je ozbiljne povrede nakon što je pokušao zaustaviti motociklistu. Incident se odigrao kada je saobraćajniji policajac P.S. Raška Boban Panović  pokušao zaustaviti nepoznatog vozača motocikla. U nesretnom događaju, Panović je oboren i tom prilikom zadobio ozbiljne povrede.

Nakon incidenta, povrijeđeni policajac hitno je prevezen u Opštu bolnicu Novi Pazar, gdje mu je pružena neophodna medicinska pomoć. Panović je u pratnji saobraćajnog policajca P.U. Novi Pazar, Farisa Mehovića, dopraćen do Opšte bolnice Novi Pazar.

Stanje policajca Panovića je stabilno, ali se još uvijek nalazi pod intenzivnom medicinskom pratnjom zbog prirode zadobijenih povreda.

Policija intenzivno radi na pronalaženju vozača motocikla koji je u bijegu. Građani se mole da prijave bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u identifikaciji i hvatanju osumnjičenog. Mjesto incidenta bilo je zatvoreno za saobraćaj nekoliko sati kako bi se omogućila istraga i prikupljanje dokaza.

Kolege povrijeđenog policajca izrazili su duboku zabrinutost zbog ovog događaja i želju za brzim oporavkom Panovića Bobana. Takođe, ističu važnost poštovanja saobraćajnih pravila i zakona kako bi se osigurala sigurnost svih učesnika u saobraćaju.

Policija poziva sve svjedoke da se jave i pomognu u potrazi za osumnjičenim, naglašavajući važnost zajedničke odgovornosti u očuvanju sigurnosti naših puteva.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *