SKANDAL: Rukometaši Novog Pazara umalo LINČOVANI(video)

SKANDAL: Rukometaši Novog Pazara umalo LINČOVANI(video)

824

Rukometaši Novog Pazara izgubili su u Novom Sadu od istoimene ekipe sa 35:26 (18:12), u meču sedmog kola plej-ofa Superlige. Jedna je činjenica istina, da je sam meč ostao u senci velikog incidenta. Naime do incidenta je došlo nakon faula nad Arminom Kaltakom

Prečesto se dešavaju incidenti diljem Srbije, kada su naši sportisti u pitanju, tako da Uprava za sport  grada Novog Pazara treba da pokrene ozbiljne poteze, pa ako treba i povljačenje iz svih takmičenja, ako se ovakave situacije se nastavljaju ponavljati.

Nakon kraće verbalne prepirke dva igrača usledile su psovke i uvrede od direktora RK Vojvodine, tvrde iz uprave RK Novi Pazar. Zatim plavi karton za Petra Žujevića koji je spasio Armina Kaltaka linča.

“Upravo su nam igrači javili da je igrač Dušan Čelica pokušao i nakon utakmice da se fizički obračuna sa rukometašima RK Novi Pazar na očigled cijele uprave RK Vojvodina. Samo zahvaljujući pripadnicima MUP-a nije došlo do linča naših rukometaša” – dodali su iz RK Novi Pazar.

U konkurenciji šest najboljih timova u Srbiji, sastav iz Novog Sada je lider plej-ofa sa maksimalnih 14 bodova, dok je Novi Pazar na petom mjestu i ima dva boda. Pazar u osmom kolu dočekuje ekipu niškog Železničara 1949, a Vojvodina gostuje Partizanu.
pogledajte video početka svađe:

izvor Kurir/Sandzak Danas