SLETIO U KANAL, PA ZAVRŠIO NA KROVU – Jeziva saobraćajka u Novom Pazaru, jedna osoba teško povrijeđena

3624

Novi Pazar – U uznemirujućem incidentu koji se dogodio danas u Novom Pazaru, jedno vozilo je izgubilo kontrolu, sletilo u kanal i prevrnulo se na krov, pri čemu je jedna osoba teško povrijeđena.

Do nezgode je došlo u blizini centra grada, a okolnosti pod kojima je vozač izgubio kontrolu nad vozilom još uvek nisu jasne. Snažan udarac bio je toliko intenzivan da se automobil potpuno prevrnuo, ostavljajući pored sebe odvojenu gumu, što dodatno komplikuje sliku događaja.

Očevici događaja opisali su scenu kao šokantnu.

“Čuli smo jak udarac i kada smo izašli, videli smo automobil na krovu u kanalu,” rekao je jedan od njih. “Pored vozila je ležala guma, što nas je navelo da se zapitamo šta se tačno desilo pre nego što je auto sletio.”

Jedan hrabar očevidac priskočio je u pomoć povređenima dok su drugi pozivali Hitnu pomoć.

“Nisam razmišljao, samo sam potrčao da pomognem,” izjavio je.

Hitna pomoć je brzo reagovala na poziv za pomoć, pružajući neophodnu medicinsku pomoć povređenoj osobi pre nego što je prevezena u bolnicu. Pripadnici saobraćajne policije su takođe brzo stigli na mesto nesreće, gde su započeli uviđaj radi utvrđivanja tačnih okolnosti koje su dovele do nesreće.

Policija je apelovala na sve vozače da budu posebno oprezni prilikom vožnje, naročito na mestima gde su putevi klizavi ili krivudavi, kako bi se izbegle slične tragedije. Istraga je u toku, a više detalja će biti poznato nakon završetka uviđaja.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.