SPP organizovano na miting – Usame Zukorlić: “Maksimalna podrška Vučiću”

1025

Stranka pravde i pomirenja (SPP) i njen predsjednik Usame Zukorlić podržali su skup “Srbija nade” koji će večeras biti održan u Beogradu, a na koji je pozvao predsjednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić, saopšteno je danas.

Potpredsednik SPP Rejhan Kurtović naveo je u saopštenju da će funkcioneri, članovi, aktivisti i simpatizeri te stranke odrganizovano danas doći u Beograd.

“Iz Sandžaka iz redova Stranke pravde i pomirenja stiže najveća podrška ovom skup. Pored toga, odbori naše stranke iz Beograda i drugih gradova u punom kapacitetu daće svoju podršku”, kazao je Kurtović.

NASTAVAK TEKSTA ISPOD REKLAME...

On je dodao da je ta stranka, kao koalicioni partner SNS-a, čvrsto stoji uz svoje koalicione partnere i daje “maksimalnu podršku” predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

“Duboko smo svesni svih izazova sa kojima se kao drzava i društvo suočavamo. U teškim trenutcima za državu potrebno nam je narodno i državno jedinstvo, što će najbolje pokazati večerašnji skup”, dodao je Kurtović.

Prema njegovim riječima, sa današnjeg skupa biće jasno pokazana snaga naroda i kojim putem žele da idu građani Srbije, bez obzira na njihovu vjersku, nacionalnu i političku pripadnost.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.