SRAMNI NATPIS ESPRESA – TARGETIRALI NOVINARA !!!

544

Svima je već poznato da u Srbiji mediji ništa ne rade da šira javnost bude dešovinizirana, i da se konačno izađe iz šinjela devedesetih.

I dalje mediji u Srbiji slave i veličaju ratne zločince, pa kada pojedinci odstupaju od tog mišljenja i te kako bude satanizovana od većine. Ponekad nije samo satanizacija u pitanju nego sataanizovani dovodi porodicu i sebe u životnu opasnost.

U otvoreno potkazivanje pojedinaca ,koji ne misle kao većina srpske javnosti, nisu se do sada otvoreno mješali mediji, sve do sinoćnjeg teksta “Espresa”, koji je na krajnje ciničan način , dajući epitet novinaru Predragu Azdejkoviću “srpski gej”, ustvari nacrtao metu i targetirao ga široj javnosti u Srbiji kao neko o slavi srpsku “bol”.

Svima je manje više poznato kakve bile jučerašnje izjave srpskih političara u zemlji i regionu, nakon presude Radovanu Karadžiću, kao i rekaciju naroda u Srbiji i Republici Srpskoj na kaznu doživotnog zatvora.

Ne samo da mediji  ne rade ništa na dešovinizaciji društva, koja očigledno nije izašla iz šinjela devedesetih, već su počeli i na potkazivanju novinara i targetiranju kao “izdajnike”.

Predrag Azdejković je na svom twitwru obijavio sliku Radovana Karadžića i Slobodana Praljka, i napisao hoćemo reprizu.

Slobodana Praljk je inače na trenutak kad je presuđen  popio otrov i umro uživo u prenosu, posle čega je preminuo.

U 14. časova bilo je zakazano izricanje pravosnažne presude po žalbama haškog optuženika Radovana Karadžića bilo u Haškom tribunalu, a prenošeno je sa 30 minuta odlaganja.

Upravo je ovaj incident sa Praljkom zabranio bilo kakvo snimanje prenosa uživo unutar zgrade Mehanizma strogo je bilo zabranjeno iz, kako se navodi, “operativnih razloga”.