Tandir podržao Vučića: Aktivisti BOSS-a na putu za Beograd

1685

Predsjednik BOSS-a Samir Tandir na fejsbuku je pružio podršku današnjem skupu Srbija nade. On je objavio post sa fotografijama aktivista BOSS-a koji se spremaju za put u Beograd, uz tekst:

“Srbija nade – zemlja svih svojih gradjanki i gradjana, jednakih šansi za sve, dovoljno prostrana za sve naše planove i ambicije, zemlja u kojoj će se radjati i živjeti naša djeca.
Zemlja u kojoj ima mjesta i za republikance i monarhiste, za konzervativce, liberale i socijaliste, za provaslavce, muslimane, katolike i sve druge konfesije.
Zemlja u kojoj ima mjesta za većinski i za manjinske narode, zemlja u kojoj ima mjesta i za vlast i za opoziciju.
E to je naša #Srbija nade ❗
Proteklih godina smo zajedno radili velike stvari, auto put, gasovod, rešavani su ekološki problemi, zapošljavanje, povećali stepen ostvarivanje manjinskih i ljudskih prava. Ipak stvari su daleko od idealnog, moramo još puno da radimo da bi sandžačke opštine po razvoju dostigle ostatak zemlje. Preduslov za sve naše planove, jeste da sačuvamo mir i stabilnost u državi Srbiji.
Mi smo prijatelji i kad je dobro i kad se suočavamo sa izazovima.
Kada se naša zemlja suočava sa jednom od najvećih tragedija nove istorije, kada se spolja i iznutra vrše ogromni pritisci, više nego ikad nam je potrebno jedinstvo, kako bi smo sačuvali našu zemlju od onih koji žele da je uruše.
Zato puna podrška politici mira predsjednika 🇷🇸 @avucic.”

NASTAVAK TEKSTA ISPOD REKLAME...
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.