NAJNOVIJA VIJEST

TRAGEDIJA u Novom Pazaru: IZGORIO na svom imanju dok je PALIO KOROV

13650

Novi Pazar, 23. mart 2024. – U malenom selu Rajetice, na obroncima Rogozne, dogodila se tragedija koja je potresla cijeli ovaj kraj. Sedamdesetčetvorogodišnji M.M. preminuo je pod tragičnim okolnostima dok je na svom imanju palio korov. Izgleda da je jak vetar rasplamsao vatru, zbog čega je M.M. doživio gušenje i izgubio svijest, nakon čega je nažalost izgorio u plamenu.

Prema izjavama komšija, M.M. je bio poštovan i cenjen član zajednice, čiji je tragičan gubitak ostavio dubok trag.

“Niko nije ni slutio da bi obično prolećno čišćenje moglo da se završi ovako tragično”, rekao je jedan od komšija, dok su drugi izrazili duboko žaljenje i saosjećanje sa porodicom stradalog.

Ova nesreća je još jednom pokazala koliko su aktivnosti poput paljenja korova, posebno u vetrovitim danima, opasne i nepredvidive. Lokalne vlasti i vatrogasne službe apeluju na građane da budu izuzetno oprezni i da preduzimaju sve neophodne mJere predostrožnosti prilikom paljenja otvorenog plamena na otvorenom prostoru.

Tragedija u Rajeticama poslužiće kao tužan podsJetnik na važnost opreza i pažnje u svakodnevnim aktivnostima, kako bismo zaštitili sebe i svoje voljene.

Vatra-na-otvorenom - paljenje-korova

Foto ilustracija
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *