Najnovija policija

Tragedija u Sandžaku: Poginuo vozač motora u sudaru sa kamionom

3238

Teška saobraćajna nesreća desila se jučer na magistralnom putu Nova Varoš – Zlatibor, kada je vozač motocikla iz Prijepolja izgubio život u direktnom sudaru sa kamionom s kruševačkim registarskim tablicama.

Do nesreće je došlo u poslijepodnevnim satima u blizini mjesta Kokin Brod. Prema riječima očevidaca, prizor na mjestu nesreće bio je jeziv. “Motocikl je bio oboren na putu, a vozač je ležao nepomično pored. Hitna pomoć je brzo stigla, ali, nažalost, vozaču nije bilo spasa. Preminuo je na mjestu nesreće,” izjavio je za RINU jedan od očevidaca.

Saobraćaj na ovoj važnoj saobraćajnici bio je prekinut nekoliko sati zbog uviđaja. Formirale su se kilometarske kolone vozila, a vozači su morali pronaći alternativne puteve. U toku je istraga koja će utvrditi sve okolnosti pod kojima je došlo do ove tragične nesreće.

Prema nezvaničnim informacijama, kamion je prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa motociklistom. Međutim, zvanični izvještaj o uzrocima nesreće očekuje se nakon što nadležni organi završe s uviđajem i analizom događaja.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.