UDES NA IBARSKOJ: Osmoro povrijeđenih, kao i jedna djevočica od 8 godina

UDES NA IBARSKOJ: Osmoro povrijeđenih, kao i jedna djevočica od 8 godina

690

U sudaru autobusa i automobila danas oko 18.10 sati na Ibarskoj magistrali kod Meljaka povrijeđeno je osam osoba, među kojima i jedna djevojčica (8), kako javlja “Blic”.

U sudaru su povrijeđeni vozač automobila i tri osobe iz autobusa i prevezeni su u beogradski Urgentni centar. U Urgentni centar su, kako nam je rečeno u ovoj ustanovi, prevezene još dvije osobe.

– Povrijeđeni su na dijagnostici, ali za sada znamo da nisu u pitanju teške tjelesne povrede – kažu za “Blic” iz Urgentnog centra.

Dvoje lakše povrijeđenih zbrinula je barajevska Hitna pomoć, a lakše povređena devojčica (8) prevezena je na Institut za majku i dete.

Došlo je do takozvanog bočnog sudara autobusa i automobila koji su se kretali u istom smjeru, javio je Pink, nakon čega su se oba vozila prevrnula na bok i izletela s puta u kanale pored, a četiri osobe su teško povrijeđene.

– Naša ekipa je ponovo pozvana na lice mjesta u 18.45. Prevezli smo djevojčicu od osam godina u Institut za majku i dete. Ona je lakše povrjeđena – kažu iz beogradske Hitne pomoći.

Autobus je u vlasništvu saobraćajnog preduzeća iz Bajine Bašte.

Na ovoj dionici Ibarske magistrale došlo je do zastoja u saobraćaju.

Izvor Blic