UHAPŠEN Muhamed Softić (NE)ČOVJEK KOJI JE ZGROZIO BALKAN ! Smijao se dok je čovek umirao i snimao!

921

Muhamed Softić iz Tešnja uhapšen je zbog nepružanja prve pomoći Milenku Pudaru, demineru iz Banjaluke koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mostara.

Podsjećanja radi, nesreća se dogodila u ponedeljak, a M.S. je snimao i komentarisao vožnju Pudara nekoliko trenutaka prije sudara. Snimak je postavljen na društvene mreže, gdje je izazvao gnev drugih korisnika.

M.S. je tokom snimanja govorio kako je vozač “hjundaija” verovatno pijan i smijao se njegovoj vožnji. Na snimku se čuje kako govori: “Eno ga ode pod autobus”.

Potom se vidi da nakon sudara prilazi smrskanom hjundaiju i govori: “Ovaj više nije živ” i pri tom nastavlja da snima i smije se. Brojni korisnici društvenih mreža koji su gledali snimak kritikovali su ponašanje M.S.

“Momak koji je Milenkovu vožnju ispratio snimanjem i komentarisanjem, nije uradio ništa kako bi ablendovanjem ili zvučnim upozorenjem skrenuo pažnju vozaču.

Ova nesreća je pokazala potpunu degradaciju našeg društva, dotakli smo dno. Gdje je nestala ljubav čoveka prema čovjeku, gdje je nestalo čojstvo”, napisao je poznanik poginulog Dean Savičić.

Ово је Миленко Пудар, бањалучанин који је јуче настрадао у саобраћајној несрећи код Мостара.Деминер, већину свог живота…

Posted by Деан Савичић on Tuesday, May 21, 2019

izvor Sandzak Danas/Kurir