Umjesto Borca Novi Pazar ulazi u Prvu ligu ?

Umjesto Borca Novi Pazar ulazi u Prvu ligu ?

724

Poslije najave odustajanja Bežanije od takmičenja u fudbalskoj Prvoj ligi Srbije, odnosno fuzije čačanskog Borca sa srpskoligašem Provom, u Novom Pazaru su danas pokazali spremnost da zauzmu mjesto u drugom domaćem rangu.

“O tome se dosta spekuliše, a mi smo sigurno zainteresovani i spremni da igramo u Prvoj ligi Srbije. Zaslužujemo to kao klub s tradicijom i bez dugovanja, koji ima vrhunsku infrastrukturu”, rekao je generalni sekretar Novog Pazara Fikret Međedović.

Osim toga, Pazarci su predstavili i četvoricu novajlija, a najzvučnije ime je 27-godišnji štoper Lazar Pajović, koji se posle dve godine igranja u Borcu iz Čačka i crnogorskom Petrovcu vratio u rodni grad.

Na Gradski stadion stigao je i napadač Miloš Đokić (27), koji je tokom poslednje dve sezone ostavio odličan utisak u Tutinu, kao i vezni fudbaler ponikao u Crvenoj zvezdi Matija Miketić (23), čiji je prethodni klub bio beogradski IMT.

Takođe, iz singapurskog Tampnis Roversa došao je Mirza Delimeđac (19), koji je igrao i u mlađim selekcijama Novog Pazara i Jošanici.

Novi Pazar je u utorak na Gradskom stadionu odigrao kontrolni meč protiv gradskog rivala Jošanice, a rezultat je glasio 2:2.

Izvor: RTV Novi Pazar