UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Ubio psa tako što ga je zakačio za skuter i vukao ga

1771

Uznemirujući slučaj mučenja i ubistva psa potresao je javnost u Zvorniku. Dragan Miličić, poznatiji kao Vidra, iz Čelopeka, uhapšen je zbog ovog monstruoznog čina, koji se dogodio 20. maja 2024. godine.

Prema izveštaju Policijske uprave Zvornik, incident se odigrao kasno navečer, kada je građanin M.G. prijavio da je nepoznata osoba zlostavljala psa, prikačivši ga za skuter i vukavši po putu. Policija je brzo reagovala, stigavši na mesto događaja i potvrdila uznemirujuće okolnosti.

“Oko 23:55, lice poznato kao D.M. je lišeno slobode, a o događaju je obavešten tužilac koji je naredio podnošenje izveštaja o počinjenom krivičnom delu mučenja i ubijanja životinja, prema članu 390. Krivičnog zakona RS,” saopštili su iz PU Zvornik.

Ovaj slučaj izazvao je talas ogorčenja među građanima, koji su pozvani da podrže pravdu podnošenjem dodatnih prijava kako ovakva strahota ne bi prošla nekažnjeno.

Portal Info Birač prvi je objavio video snimak na društvenim mrežama, nakon čega je usledila policijska akcija. “Svi moramo razmisliti kakvi monstrumi žive oko nas i kako da zaštitimo nedužne,” izjavio je jedan od stanovnika Zvornika, nijem od šoka.

Očekuje se dalje praćenje ovog slučaja, dok javnost traži pravedno kažnjavanje i mjere koje će sprečiti slične incidente u budućnosti. Video pogledajte ispod teksta.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *