/VIDEO/ Bojanu djevojka prokockala 42.000 evra: “Dođem do mjesta gdje smo čuvali pare, KADA TAMO PRAZNO”

/VIDEO/ Bojanu djevojka prokockala 42.000 evra: “Dođem do mjesta gdje smo čuvali pare, KADA TAMO PRAZNO”

3230

Iako rođen u Bosni i Hercegovini, tačnije u Banjaluci u kojoj je i odrastao, Bojan Jaćimović priznaje da ga njegov rodni grad ipak najviše podsjeća na jedno gorko iskustvo – djevojku koju je volio a koja ga je kako tvrdi pokrala za skoro 42.000 evra. Bojan je u Banjaluci bio profesionalni fudbaler i radio više poslova, međutim pored karijere maštao je i o porodičnom životu i trudio se da ga stvori sa djevojkom koju je volio.

A kako kaže, na tom njegovom putu stala je kocka, koja je od njegove žene napravila kockara a njega dovela skoro pa do siromaštva.

Zbog tog saznanja i nemogućnost da se u takvom odnosu nešto popravi odlučio je da spakuje kofere, ode u Njemačku i započne novi život.

– Bilo je tu raznih problema, kocke, trošenja. Ja sam radio, borio se da napravim kuću, sve što mogu, da budem porodičan čovjek, da stvorim sebi porodicu ali džaba. Pustiš malo više, daš malo više slobode i sve ode – kaže Bojan. Kako je objasnio, radio je više poslova i imao je svoj lokal u Banjaluci koji je dotična djevojka vodila i u kome je i sama radila, kako se, kaže on, ne bi negdje drugo mučila. Međutim tu se problem i stvorio.

– Ja sam htio da ona bude svoj gazda, da se ne muči. U to vrijeme sam pravio kuću i nisam zaista imao vremena da sve pratim. Zapazio sam ja nešto, na primjer u devet ujutru dođem na kafu, pa uveče opet po nju, a ona bude na istom mjestu a nije ništa uradila. Takođe kod kuće nema ručka, nema ništa, naručivali smo brzu hranu. Vidio sam da nešto ne štima – kaže on za Jutjub kanal “Auslenderi”.

Tada je počeo malo više da obraća pažnju na sve, jer je shvatio da je postala odsutna. A onda je došao i do prvog šoka kada je htio da kupi drugi automobil.

– U to vrijeme sam planirao da mijenjam auto. Dođem do mjesta gdje smo čuvali pare, gdje stoje…kad tamo prazno – priča Bojan.

Otkrio da nije samo kocka bila u pitanju. Tada je brzo otišao do lokala, upalio kamere i imao šta i da vidi.

– Žena ništa nije radila, pila je kafe i igrala, kockala se. Pa je na tu firmu lijepo digla i kredit, pa sam onda saznao da je u stanu u kom smo živjeli dovodila i drugog muškarca, sve se skupilo i otkrilo. Tu je došlo do kraja. Ne može čovjek sve i praštati – priča on. Ono što je kod njega bila sreća u nesreći, jeste da je sve to saznao prije useljenja u novu kuću, koju je u to neko vrijeme i završio. Tako da su se rastali prije nego što je, kaže, ikada kročila u njegov novi dom.

Ogromnu sumu potrošila za samo par mjeseci
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *