/VIDEO/ KONOBAR ZNA I DA BIJE: Tuča konobara i gostiju završila se masovnom tučom

2245

U srcu Venecije, na čuvenom trgu Svetog Marka, neobičan sukob između konobara i gostiju uzburkao je mirno popločano središte. Italijanski mediji izvestili su o fizičkom sukobu između grupe od sedam konobara i četiri mušterije koji su se našli u oštrom verbalnom, a zatim i fizičkom sukobu.

Sve je zabeležio jedan prolaznik koji je snimio događaj, a na snimku se čuje kako u neverici komentariše: “Šta se dešava? O moj Bože”, dok se pred njegovim očima razvija haotična scena.

Na snimku se vidi kako jedan manji konobar energično gura mušteriju preko stola, udarajući ga nekoliko puta, dok mu se kolega pridružuje udarajući drugog gosta s leđa. Jedan od prisutnih mušterija pokušavao je da se zaštiti držeći stolicu ispred sebe, dok su ostali u šoku posmatrali tuču.

Izveštaji sugerišu da je tuča izbila nakon što je verbalna rasprava eskalirala. Konobari su navodno prvi fizički nasrnuli na mušterije, koji su uzvratili, a situacija je brzo eskalirala u otvoreni fizički obračun na ovom inače mirnom i slikovitom trgu.

Trenutno nije jasno da li će biti preduzetih pravnih mera prema učesnicima tuče. Lokalne vlasti i uprava restorana na Trgu Svetog Marka će verovatno istražiti ovaj incident kako bi utvrdili odgovornost i preduzeli neophodne korake kako bi se sprečili slični budući incidenti.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.