tuca nastavnice i postara

VIDEO snimak skandala u Sandžaku: Nastavnica tokom školskog časa NAPAO POŠTAR

2662

U pljevaljskom selu Slatina, tokom školskog časa, fizički je napadnuta nastavnica dok je držala nastavu učenicima. Incident se dogodio kada je stanovnik bobovskog zaseoka, poštar T. J., ušao u učionicu i započeo verbalni sukob koji je ubrzo eskalirao u fizički napad.

Prema informacijama portala pvsvitanje.me, stanovnici Bobova su ogorčeni na postupak svog komšije. Iako je policija intervenisala, mnogi veruju da napadač neće snositi posledice. Stanovnici tvrde da je nastavnica i ranije trpela verbalne uvrede, ali da niko nije reagovao. Poslednji napad je snimljen od strane učenika, što jasno pokazuje pretnje i fizički napad na nastavnicu.

Škola u selu Slatina je petorazredna i pripada Osnovnoj školi „Živko Džuver“ na Jelovom Panju.
Nepozvani gost u učionici

Učiteljica DŽ. S. je držala čas kada je poštar T. J. neočekivano ušao u učionicu sa namerom da postavi „jedno lepo pitanje“. Učiteljica je odmah zatražila od njega da napusti prostoriju i zapretila da će pozvati policiju, ali T. J. je nastavio sa pitanjima o navodima koje je čuo o sebi u selu.

„Dobar dan, došao sam samo da pitam nešto. Jedno lepo pitanje,“ započeo je poštar, na šta je učiteljica odgovorila da izađe jer su na času i da će pozvati policiju. T. J. je nastavio: „Zašto si o meni po selu pričala svašta, komšijama i svima. Sa mnom je tebi bilo lepo, zašto sada pričaš svašta?“

Eskalacija sukoba

Učiteljica je negirala njegove tvrdnje, ali je potom optužila T. J. da je loše govorio o njoj direktoru škole. Riječ po riječ, došlo je do eskalacije sukoba, i oba su se fizički sukobila. Učenici su istrčali napolje, a incident je trajao nekoliko minuta. Na snimku se vidi kako se nakon sukoba razdvajaju i izlaze iz učionice.

Incident je brzo postao viralan na društvenim mrežama, izazvavši šok u selu. Meštani izražavaju nadu da neće ostati bez učiteljice koja je došla iz grada da radi u njihovoj zajednici.

„Učiteljica je fina žena, kao i naš poštar. Ne možemo da verujemo da je njihov međusobni odnos morao na ovakav način da eskalira. Nadamo se samo da zbog ovog nećemo ostati bez divne učiteljice koja je iz grada došla da službuje u našem selu,“ kažu mještani za Rinu.

Reakcija policije

Policija u Pljevaljima je najavila podnošenje prekršajnih prijava protiv oba učesnika zbog remećenja javnog reda i mira. Oboje su zadobili povrede tokom sukoba.

Pogledajte video incidenta ispod:

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *