(VIDEO)Isak Šabanović: Bijelo Polje nije vjerovalo u mene, sad me zovu svi

249

Isak je iz Bijelog Polja, ali svoj grad ne štedi, već iskreno priznaje kakav mu je život bio prije i poslije javnog nastupa i uspjeha u pomenutom takmičenju. Naime, prvo je na komentar da ga u Bijelom Polju svi hvale, rekao:

“Pa dobro su se sjetili! (smijeh)”.

“Drago mi je da sad mogu s mirom izaći u Bijelo Polje. Nisi uzeo obraz svojih. Samo se treba sad smiriti, biti na zemlji i biti svjestan ovoga. Ja još nisam svjestan nekih stvari. Meni se u manje od 24 sata promijenio cio život”, istakao je Šabanović u razgovoru za “Probudi se”, prenosi Telegraf.

Potom je, u drugom intervju, rekao:

“Lagali mi ili ne, Bijelo Polje nije vjerovalo u mene. Nikako. Osim neki izuzeci, prijatelji, komšije… Sad kad sam napravio ovo što sam napravio onda zovu svi, čestitaju, što im hvala. Onda me je nazvao gazda jednog lokala, kaže “Ja sam samo nazvao da ti se izvinim”. Kako su mi rekli, “osvijetlao si obraz”. Ajde, ako jesam, Bogu hvala. Ja sam bio njima samo “onaj Isak što vrišti”

Da se ogradim malo, ne kažem da me je Bijelo Polje mrškalo. Imao sam svoju ekipu koja mi je rekla što se negdje ne prijaviš… Zato sam se i preselio u Podgoricu, da ne bih dolazio ovamo. Nikom ništa ne zamjeram, niti je meni ikad bilo krivo. Kažu, najteže je biti pop u svom selu. Mogao sam i prije prošetati mirno, nije ništa strašno, ali sad kad mi kažu “bravo, svaka ti čast…”, istakao je Šabanović za Alo!.