VOLONTERI IZ NOVOG PAZARA SA DONACIJAMA STIGLI DO ZDRAVSTVENIH USTANOVA U NOVOJ VAROŠI I PRIJEPOLJU

595

Nova Varoš – Frizer iz Novog Pazara Rešid Hanić zajedno sa svojim kolegama, organizovao je humanitarunu akciju, kojom su donirali neophodnu opremu novovaroškom Domu zdravlja.

U okviru ove pomoći, uručili su troje kolica, tri inhalatora, blizu hiljadu pari rukavaica i maski. Oprema je namjenjena pacijentima i medicinskim radnicima ove zdravstvene ustanove.

„Nastavljamo našu humanitarnu misiju, pa ćemo uručiti potrebnu opremu i Domu zdravlja u Prijepolju“, rekao je Hanić, jedan od organizatora ove akcije.

Rešid sa svojim saradnicama Selmom Hanić i Nermom Zečić već duže vrijeme pomaže kao volonter, pa su nedavno u jednom danu preko društvenih mreža sakupili 36.000 evra.

„Naš cilj je da pomažemo, da podstičemo omladinu da pomognu drugima, jer svako od nas može pružiti skromni doprinos u borbi protiv korona virusa, što ugroženima znači puno”, zaključio je Hanić.

Akciju su podržali i Novovarošani koji su za kratko vrijeme skupili značajna novčana sredstva od kojih je nabavljena zaštitna oprema za ljekare i medicinsko osoblje.

U ovoj akciji učestvovalo je oko 15 ljudi, koji su se organizovali, radi se o našim prijateljima i poznanicima sa kojima smo cio posao završili za samo par sati, preko telefona“, rekao je frizer Arnel Pučić, jedan od učesnika u ovoj akciji.

Arnel Pučić frizer iz Nove Varoši, foto: A.Rovčanin

Arnel Pučić frizer iz Nove Varoši, foto: A.Rovčanin

Inače, ovi mladi ljudi do sada su donacijama pomogli bolnice u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu, a pomoć će biti uručena i prijepoljskom Domu zdravlja.

GZS i PP Media
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *