Volonteri pozivaju Novopazarce da pomognu a ne da kritikuju po društvenim mrežama

586

Više od tridesetak volontera danonoćno pomaže lekarima i tehničkoj sluižbi u Opštoj bolnici Novi Pazar. Oni su apelovali na sve mlade Novopazarce ali i sve zainteresovane da im se priključe i pomognu a ne da, kako su istakli, sede kod kuće i pišu negativne komentare po društvenim mrežama. Evo šta za njih znače ovi volonterski dani.

 
One thought on “Volonteri pozivaju Novopazarce da pomognu a ne da kritikuju po društvenim mrežama

 1. Nepoznato

  10. 07. 2020. 20:28
  Најтежа 24 сата у Новом Пазару

  Протекла 24 часа била су најтежа у болници у Новом Пазару, јавља дописник РТС-а за емисију Око. Објашњава да је општа болница у Новом Пазару једна од најопремљенијих и да лекари улажу максималне напоре.

  “Ми смо у рату. У Рату губите и добијате битке. Атмосфера је добра јер сви људи дају све од себе”, рекао је координатор регионалне болнице у Новом Пазару Мирсад Ђерлек.

  Међутим, у Новом Пазару има и позитивних трендова, јуче и данас је отпуштено око 80-90 пацијената из болнице.

  Новопазарска болница ће тражити од Министарства и додатну помоћ у кадровима јер се очекује да ће ових дана бити сам врх епидемије у том граду.
  Zamisli koje licemjerstvo a koliko je umrlo ne spominjete. 10 mrtvih je bilo od 18 u celoj Srbiji sto je najveci broj umrlih od pocetka epidemije.E sad vidi taj prosek N Pazar 10 a ostatak Srbije 8 i zamisli u najopremljenijoj bolnici Da Bog da se on i svi Vucicevi lijecili u slicne bolnice , bolesnik treba da se lijeci a ne da nam se smeje u facu i da misli da mu vjerujemo. Ako Bog da ovo su mu zadnji dani vladavine. Seseljov i Milosevicev sin da misle nekom dobro uz lezbacu Anu , to ti je vlast Srbije i njih zbog plata brani zandarmerija i hapsi i bije one sto ne dozvoljavaju da ih niko vise pravi budalama…

  Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.