Vozač kamiona iz Novog Pazara imao težak udes kod Kraljeva

848

KRALJEVO – U udesu koji se dogodio večeras u blizini Kraljeva, jedno lice zadobilo je tešške tjelesne povrede i prebačeno je u bolnicu.

Saobraćajna nesreća dogodila se večeras oko 19:30 sati na magistralnom putu Kraljevo – Raška, a teže je povređen vozač kamiona novopazarskih registracionih oznaka.

U saobraćajnom udesu dva kamiona koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio oko 20 sati, u mjestu Progorelica na Ibarskoj magistrali, na dionici puta Kraljevo-Raška, teško je povrijeđen vozač kamiona novopazarske registracije, javljaju “Novosti”.

Prema nezvaničnim informacijama, udes se dogodio kada se iz još nepoznatih razloga otkačila prazna prikolica za prevoz trupaca sa kamiona kraljevačke registracije koji se kretao prema Kraljevu, prešla u lijevu kolovoznu traku i potom direktno udarila u kamion sa polu-prikolicom za prevoz pijeska, novopazarske registracije, koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Foto: G. Šljivić/novosti.rs

U gotovo smrskanoj kabini vozač novopazarskog kamiona zadobio je teške povrede zbog kojih je prevežen i zbrinut u Opštoj bolnici “Studenica” u Kraljevu.

Zbog saobraćajne nesreće put je zatvoren u oba pravca. Policija vrši uviđaj na licu mjesta.