Vučić optužio Dačića i saradnike da su lopovi?!

895

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je u emisiji “Hit tvit” na TV Pink Ivicu Dačića i funkcionere SPS-a da su lopovi! Uz to, priznao je da su ministri iz redova SPS-a u njegovoj prvoj Vladi, ali i drugoj kojom formalno predsedava Ana Brnabić, lopovi. Kako je sam rekao, mnogima od njih je pokvario snove jer ovako manje kradu!

Aleksandar Vučić nije priznao koliko to espeesovci kradu, da li su u pitanju desetine miliona evra, milioni ili stotine hiljada. Ali da se krade – to je priznao.

Postavlja se pitanje da li je sa svojim saznanjima o ekipi Ivice Dačića upoznao republičkog tužioca, na šta je bio obavezan po zakonu. Ili je sakrio te informacije čime je počinio krivično djelo.

Ko je sve od funkcionera SPS-a na listi lopova, odnosno ima li neko ko nije? Da li je predsjednik potvrdio tačnost afera poput recimo one u kojoj se Aleksandar Antić, ministar energetike, optuživao za uzimanje novca za davanje dozvola za vetroparkove ili mini hidroelektrane? Ili je u pitanju nešto drugo? Jasno je da niko iz Dačićeve ekipe ne živi od plate.

Posebno je neverovatan bio napad na Petra Škundrića zbog učešća njegovog sina na demonstracijama. Vučić je optužio Škundrića da ima velike pare i da je tajkun. Kad je obezbijeđivao sponzorstva “Gasprom”a za FK Crvena zvezda Škundrić je bio uvaženi profesor. Sada je zbog odavno punoletnog sina postao kriminalac.

Sin Petra Škundrića, člana SPS-a, uhapšen je na protestima protiv vlasti

Sin Petra Škundrića, člana SPS-a, uhapšen je na protestima protiv vlasti

I džabe krajnje ulizička izjava Ivice Dačića, Vučić je nastavio sa maltretiranjem i davljenjem SPS-a, koji je 2012. imao 570.000, a danas samo 330.000 glasača. Pad od više od 40%. Zna Dačić da neće postojati ako ih Vučić ne uzme u Vladu i nema tog poniženja na koje nije spreman ne bi li u istoj bio.

Da li će Vučić uzeti lopove i u narednu vladu znaćemo uskoro. Da li će tužilaštvo reagovati na optuzbe koje je izneo predsjednik – znamo već sada. Neće!

 

Izvor Direktno
3 thoughts on “Vučić optužio Dačića i saradnike da su lopovi?!

  1. nasko

    uzmes li te olose lopove u svoju vladu sam si sebi g.Vucicu presudio da si i sam lopov kao i oni izreka nasa stara skim si takav si dobro razmisli o novoj vladi ti si posten pametan covek sta ce ti slam oko tebe veliki pozdrav g Presednice

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *