Zlatan Ibrahimović u nevjerici: Njemu nema većeg od Allaha, ne bira mjesto da klanja namaz!

5723

Zlatan Ibrahimović je minulog vikenda imao posebnog gosta u Milanu. U pitanju je legendarni UFC borac Khabib Nurmagomedov koji je na San Siru pratio utakmicu Milan – Roma.

Nakon odigrane utakmice popularni Orao je na društvenim mrežama objavio niz fotogafija, a jedna je privukla posebnu pažnju.

Naime, neko od Khabibove pratnje je legendarnog borca fotografisao kako obavlja molitvu, odnosno klanja namaz, u jednom dvorištu.

Kada je pregledao fotogafije navodno se i Ibrahimović iznenadio zbog viđenog, ali to dovoljno govor koliko je zapravo jaka vjera čuvenog borca iz Dagestana.

Khabib je oduvijek isticao da su mu vjera islam i njegov gospodar Allah na prvom mjestu te prakitčno ne bira mjesto gdje da uputi molitvu što je pokazao i u Milanu.

Popularni Orao vrlo često na društvenim mrežama objavljuje fotogafije koje se tiču islama i praktično koristi svaku priliku da promoviše tu religiju.

Nepobjedivi Dagestanac se s Ibrom družio na San Siru gdje su razmijenili nekoliko riječi, a poslije toga su objavili i zajedničke fotografije.

Šveđanin bh. korijena je objavio i zajedničku fotografiju s opisom UFC 300 što su mnogi protumačili kao Khabibov povratak u ring, ali je bivši borac sa ruskim pasošem sve demantovao.

Posljednjih dana se šuškalo da bi se 35-godišnjak zaista mogao vratiti borbama, međutim sve je bila jedna velika bomba i od toga neće biti ništa.Glavni razlog zašto Khabib trenira pod jakim intenzitetom je taj što želi da održi formu kako bi bio u optimlanoj snazi prilkom podučavanja svojih učenika.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *