Zoran Kesić o izboru Usame Zukorlića: “Malo je samo neprijatno, nije mnogo” /VIDEO/

2751

Beograd — Na nedavnoj konferenciji za štampu Stranke pravedne politike (SPP), predsjednik stranke Usame Zukorlić predstavio je iznenađujućeg kandidata za beogradske izbore – osobu u kacigi i sa stranačkim plaštom, što je izazvalo veliku pažnju javnosti i medija.

Poznati satiričar Zoran Kesić nije propustio priliku da prokomentariše ovaj neuobičajeni pristup. “Malo je samo neprijatno, nije mnogo. Dal je stvarno ovo glupo kao što izgleda? Pa ljudi moji, ovoga bi se i Nestorović zastideo,” izjavio je Kesić, čime je dodao šaljiv ton na već zanimljivu političku situaciju.

Nepoznata osoba sa kacigom koja je stajala pored Zukorlića na konferenciji, ostala je misterija za prisutne novinare i javnost. Kaciga, prekrivena šarenim naljepnicama, i neobičan plašt na leđima, izgledali su kao svojevrsna politička satira ili možda pokušaj da se privuče pažnja mlađih birača.

Ovakvi potezi mogu imati dvostruki efekat. S jedne strane, privlače pažnju i izazivaju interesovanje, dok s druge strane mogu biti shvaćeni kao nedostatak ozbiljnosti u pristupu političkim izborima. Definitivno u  vremenima kada se od političara očekuje jasnoća i transparentnost, ovakvi performansi mogu biti rizični.

Bez obzira na reakcije, jasno je da SPP pokušava da se istakne na političkoj sceni Srbije, koristeći nekonvencionalne metode da privuče pažnju. Ostaje da se vidi kako će birači reagovati na ovaj neobičan pristup u političkom marketingu.

Za sada, kako Kesić, tako i javnost, sa zanimanjem iščekuju sledeće poteze SPP-a i njenog predsjednika Zukorlića, dok politička scena u Srbiji nastavlja da bude dinamična i puna iznenađenja.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *