Beograd: Isplivao monstruozni VIDEO kako Damir Ibrahimović ubija Ivana Trifunovića

Beograd: Isplivao monstruozni VIDEO kako Damir Ibrahimović ubija Ivana Trifunovića

7040

Mladić Ivan Trifunović, ubijen je posle dočeka Srpske nove godine 14. januara 2021. na Novom Beogradu, kada ga je tada jedan od najboljih prijatelja, Damir Ibrahimović izbo, pa stavio u svoj automobil i zajedno sa Ivanovim ocem ga odvezao u Urgentni centar. Kurir je ekskluzivno došao u posjed dva snimka kobne večeri!

Damir je za ovaj zločin osuđen na 10 godina zatvora, a ovaj mladić inače je i rođak Veljka Belivuka. Presudu je za Kurir prokomentarisao i otac ubijenog Ivana, Dragiša Trifunović. “Mi smo zadovoljni što je on osuđen, jer znamo ko je ubio naše dijete, ali opet mi ne znamo motiv zločina”, kaže Dragiša i dodaje: “S druge strane, nijedna presuda nije dovoljna za smrt našeg djeteta. Iako je kazna od 10 godina mala, opet kada sagledamo sve, mi ne bismo mogli da preživimo da je suđenje ponovljeno.

“Zločin se dogodio oko 3.46 sati na trotoaru, kada je Ibrahimović izletio iz kola i ubo Trifunovića u srce. U tom trenutku je došao i Ivanov otac Dragiša i njih dvojica su ga zajedno odvezli u Urgentni centar”, podsjeća izvor Kurira.

Na jednom snimku se vidi sam čin ubistva, a na drugom koji je nastao ispred Urgentnog centra, kako tvrdi oštećena porodica, se može videti kako osuđeni Damir Ibrahimović krije nož. Na pomenutom snimku vidi se kako Ibrahimović dolazi “škodom” u Urgentni i prilikom izlaska iz kola iz džepa vadi neki predmet, za koji su veštaci tokom suđenja naveli da je nož, i krije ga ispod sedišta vozača, dok Dragiša Trifunović, otac ubijenog, traži pomoć i nosila od lekara kako bi izneli njegovog sina iz “škode”. Upozoravamo da je snimak uznemirujući:

Izvor  Mondo
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *