Cijela Srbija priča o dvije sestre iz Novog Pazara

579

Novi Pazar je potresla dirljiva scena dvije sestre bliznakinje, koje se grle pre nego što ona koja je zaražena koronom odlazi u Kragujevac na liječenje. Iz njihovog rodnog grada se ovaj porodični momenat preneo na cijelu Srbiju i nakon što je postao viralan, niko nije ostao ravnodušan.

Djevojka koja nije zaražena je obukla skafander i svu neophodnu zaštitnu opremu i došla da ulije hrabrost za borbu svojoj sestri, koja je obolela od virusa. Njihova ljubav i solidarnost nas podsjeća da i naši najmiliji mogu da se nađu u istoj situaciji, i da ničija porodica nije zaštićena od problema koji zadaje ova bolest.

Dirljiva scena zagrljaja

Moramo se paziti da bi svaki naš zagrljaj sa bližnjima bio samo izraz bezuslovne ljubavi, ali ne i izvor hrabrosti, koja treba da nam otera strah od liječenja opakog, svetom rasprostranjenog virusa.

Treba da težimo da sreći naše porodice ništa ne staje na put, a imamo veće šanse da u tome uspjemo ako smo odgovorni prema onima do kojih nam je najviše stalo. Čuvajte sebe da biste sačuvali i druge.

Sestre bliznakinje u oproštajnom zagrljaju

Sestre bliznakinje u oproštajnom zagrljaju

Izvor: Sandžak Danas / Noizz.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.