Čitateljka N1: HAOS na Kopaoniku – ne nose se maske, niko ne kontroliše

1136

Čitateljka N1, koja se nalazi na Kopaoniku, ispričala je u razgovoru za naš portal da je na toj planini “haos, gužva, niko ne nosi maske i nema distance”.

Pored toga, kako napominje, nema nikoga ko bi to kontrolisao.

„Komunalna iz Raške se ne javlja niti ih ima, Raška policija usmkerava na komunalnu, beogradska komunalna kaže da nema ni odgovornosti ni uticaja. Upućuju nas da zovemo televizije, jer kako kažu, jedino tako možda može da se utiče“, ispričala je ona za sajt N1.

Kako je rekla, dvike staze, Karaman greben i Pančićev vrh su sređene i na njima postoji redar, koji opominje skijaše da drže distancu i nose maske. Na drugim stazama, koje su udaljene od centra, poput staza Gvozdac i Gobelja, je javašluk, dodaje ona.

Pored toga, rekla je i da je nekoliko kafića navuklo zavese i da rade šaltersku prodaju.

Podsjetimo, zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić podikelio je na svom Fejsbuk profilu fotografije sa Kopaonika, na kojima se vide redovi skijaša.

 

„Poslije će meni neko da priča kako u Beogradu svi restorani treba da budu zatvoreni. I da se tako štitimo od epidemije. I kako je važno da bude zatvoren kafić sa pet stolova u Resniku, ali na Kopaoniku može da radi ko šta hoće“, napisao je Vesić na Fejsbuku.

Izvor: N1
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *