DEJAN DRAGOJEVIĆ IDE U ZATVOR: Stigao mu Nalog za Izdržavanje Kazne

2392

Beograd – Dejan Dragojević, bivši učesnik popularnog rijaliti programa, šokirao je svoje pratioce na društvenim mrežama kada je objavio da je primio nalog za izdržavanje kazne zatvora. U objavi na Instagramu, Dragojević je pokazao nalog i uz to napisao: “Vidimo se za 6 meseci”, te dodao u šaljivom tonu: “Taman da pripremam CV za rijaliti”.

Za sada nije poznato zbog čega je Dragojević dobio zatvorsku kaznu. Nedavno se oglasio na svom YouTube kanalu gdje je govorio o proslavi Božića sa svojom porodicom, unatoč tome što je nedavno prešao u islam. “Dok sam ja bio pravoslavac, to nije bilo ovako. Dobiješ par bombona, orah i to je to. A vidite sada ovo,” rekao je Dragojević u videu, aludirajući na obilje poklona koje je primio.


Dejan Dragojević se proslavio nakon učešća u rijaliti programu “Zadruga”, gdje je pobijedio nakon što je njegova supruga Dalila Dragojević javno prevarila s Filipom Carem. Ovaj skandal je privukao veliku pažnju javnosti i dodatno povećao njegovu popularnost.

Dragojevićeva najnovija situacija s pravosuđem izazvala je mnogo pažnje među njegovim pratiteljima i širom javnosti, sa mješanim reakcijama i špekulacijama o razlozima za njegovo zatvaranje. Očekuje se da će biti više informacija u narednim danima.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *