Dritan Abazović ima brata i sestru koji žive i rade u Beogradu

2082

Dritan Abazović ima sestru i brata koji žive i rade u Beogradu, ali i rodbinu u Sarajevu. Može mu se dogoditi da u toj svojoj pobjedničkoj euforiji ne vidi da mu je Amfilohije namijenio ulogu tzv. korisne budale – kaže Šuković

Crnogorski novinar Darko Šuković smatra da je prva violina crnogorske opozicije, crnogorsko-primorski mitropolit Srpske pravoslavne crkve Amfilohije Radović mladom politologu Dritanu Abazoviću namijenio ulogu tzv. korisne budale.

Poznati crnogorski novinar Darko Šuković izgovorio je naglas ono što većina crnogorskih suverenista odavno misli o mladom doktoru politologije Dritanu Abazoviću.

– Može mu se dogoditi da u toj svojoj pobjedničkoj euforiji ne vidi da mu je Amfilohije namijenio ulogu tzv. korisne budale – kaže Šuković, uz napomenu da je “contradictio in adjecta” slaviti izbornu pobjedu uz zastavu Crne Gore, a sa pročetničkom Demokratskom frontom sklapati postizbornu koaliciju.

Crnogorski suverenisti odranije vjeruju da je Dritan Abazović instaliran s jasnom namjerom da pokupi glasove Albanaca s juga Crne Gore i da barem jednu od dvije partije s albanskim predznakom uvuče u koaliciju prosrpskih partija koje imaju veliku šansu da nakon izbora formiraju novu parlamentarnu većinu i preuzmu izvršnu vlast.

Sestra i brat Dritana Abazovića, oboje specijalisti medicine, žive u Beogradu, gdje  grade zavidne profesionalne karijere. To naročito važi za Dritanovog starijeg brata, dr. Džihana Abazovića, specijalistu urgentne medicine, koji je priznati stručnjak u oblasti regenerativne medicine i primjene matičnih ćelija za liječenje raznih bolesti, o čemu često govori za srbijanske medije.

Kako bi ga diskreditirali, crnogorski suverenisti tvrde da se mladim Dritanom Abazovićem upravlja iz Beograda.

No, pored brata i sestre, dvojica Abazovićevih amidža žive u Sarajevo, a Dritan ima mnogo prijatelja u BiH, posebno među pripadnicima akademske zajednice.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.