Jovana Joksimović se i ranije loše odnosila prema gostima, među njima su Rozga i Severina

1576

Voditeljica i urednica jutarnjeg programa na TV K1 Jovana Joksimović je prije nekoliko dana izbacila gosta iz emisije. Međutim, ovo nije prvi put da se loše odnosi prema njima. Ranije je imala nesuglasice sa Jelenom Rozgom i Severinom.
Naime, Rozga je 2018. godine gostovana u jutarnjem programu Jovane Joksimović i Srđana Predojevića. Kada su došli na temu ljubavnih veza i majčinstva, Srđan je naveo da je Jovana “primjer da se sve može stići i postići”.

“Pa i ja to želim… Ali, nikako”, rekla je Rozga.

Jovana joj je odgovorila da mora naći nekoga.

“Mislim, nije ni to zabavljanje tako jednostavno. Ako ti se ne desi ljubav do nekih godina, onda moraš da budeš malo pragmatična, da nađeš nekog… Kažeš: “Ok, ja sam to i to godište… Hajde da nađem nekoga da imam s njim dijete”, kazala je.

“Dijete… Teške su mi ovo teme. Rano mi je, znaš”, rekla je Jelena pokušavajući skrenuti s ove neugodne teme.

“Sigurno je prošlo dvije ili tri godine otkad si bila kod nas u programu i kako si rekla: ‘E, sad bih voljela da imam jednu malu curicu'”, nastavila je Jovana.

“Istina… Govorim to već godinama, ali nikako da se desi. Ipak, nadam se da hoće ove godine. To želim više od svega”, zaključila je pjevačica.

Snimak ovog dijela emisije je ranije bio dostupan na YouTubeu, ali je u međuvremenu obrisan.
I Severina je imala neugodno iskustvo zbog ove voditeljice, a o svemu je 2018. godine pričala u emisiji “150 minuta” na Prvoj televiziji. Iako je nije imenovala, publika je mogla zaključiti da je riječ o Jovani.

“Imala sam neugodnosti s vašom televizijom. Voditeljica je u jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakirane s mog mobitela. Naša djeca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža, koji pjeva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dijete i moje dijete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutro na televiziji. To je bilo strašno”, rekla je Severina.
Srbijanski portal Telegraf je pokušao dobiti izjavu od Jovane, ali ona nije željela otkriti detalje.

“Ma, ne. Ne želim je komentarisati. Hvala na pozivu. Prijatno i doviđenja”, poručila je.

Jovana je bila drska i prema kolegici Željki Mrđa, koja je govorila na temu depresije.

“Jesi li ti depresivna?”, upitala je.

“Ne, nisam”, odgovorila je Željka.

“Dobro. Onda malo više entuzijazma. Da objasnimo gledaocima da je lijepo… praznici”, kazala je Jovana.
Podsjećamo, ona je nedavno iz emisije izbacila lidera Pokreta Oslobođenje Mlađana Đorđevića jer je naveo da je Aleksandar Vučić izdajnik.

“Jeste dobili priliku da razgovarate na neku temu? Ja vam kažem što je tema, da ste imalo pristojni, znali biste da kada vas neko pozove na neku temu, na tu temu pristanete razgovarati i razgovarate. Kažem vam, ne možete pričati ni o kome da je izdajnik. Kraj priče”, između ostalog je rekla.

Iyvor Klix.ba
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.