Razlog prebijanja sumnjivi poslovi, a ne kamata!

772

Novopazarska policija intenzivno traga za braćom E. Š., N. Š. i DŽ. Š. zbog sumnje da su prije nekoliko dana, sa još nekoliko nepoznatih osoba, pretukli R. Š. koristeći bejzbol palice, a što je zabilježeno na snimcima video nadzora koji su kasnije objavljeni na internetu.

Na snimcima se vidi kako se dva “audija” zaustavljaju na Keju skopskih žrtava, kako iz njih izlaze trojica braće i 5-6 nepoznatih osoba i ulaze u dvorište žrtve gdje su ga napali, tukli i nanijeli mu teške tjelesne povrede.

Nakon toga su pobjegli u nepoznatom pravcu, a oštećeni nije inspektorima želio da otkrije motive zbog čega je napadnut i da li je i u kakvoj svađi sa napadačima.

– Odmah je pokrenuta potraga za napadačima, izvršen je pretres njihove kuće u jednom novopazarskom naselju, objekat je ostavljen otključan, prazan, nikoga nije bilo. Zbog nanošenja teških tjelesnih povreda protiv njih su podnijete krivične prijave nadležnom tužilaštvu, a u toku je rad pronalaženju braće, kao i na identifikovanju preostalih napadača – kazao je izvor “Blica” u novopazarskoj policiji.

Iako su pojedini mediji navodili da je razlog napada na R. Š. to što se on, navodno, bavio zelenašenjem i što su mu braća dugovala novac, u policiji ne vjeruju u tu verziju.

– Mislim da to nije motiv sukoba, već ga treba tražiti u sumnjivim poslovima kojima se bave i napadači i porodica oštećenog. Na kuću napadača prije par godina je bačena bomba, a oni su, kako se pričalo, sumnjali da je to uradio R. Š. ili neko iz njegovog okruženja – dodaje naš izvor.