Seka pokazala majku Ibrimu! Sada je jasno od koga je pjevačica naslijedila raskošnu lepotu

3354

Folk pjevačica Seka Aleksić retko pokazuje članove porodice u javnosti, te mnogi ne znaju kako izgleda njena majka Ibrima. Međutim, sada je odlučila da je predstavi javnosti, te su svi koji su ih vidjeli jednu pored druge zapazili koliko zapravo liče.

Seka u javnosti često ističe da je teško živjela u dijetinjstvu, i tom prilikom uvek naglasi da je njena majka radila i po tri posla kako bi prehranila djecu. Pjevačica je prve lekcije iz humanosti naučila upravo od majke, a danas zajedno učestvuju u humanitarnim akcijama.

Ibrima se u početku jako protivila Sekinoj odluci da postane pjevačica, ali, videvši koliko Seka uživa u tome, vremenom je popustila.

„Vrlo mlada sam počela da nastupam kako bih pomogla majci da se izvučemo iz teškog života u koji smo zapali. Ona i brat su išli na svaki moj nastup, a imala sam sreću da sam uvijek imala muzičare koji su o meni brinuli kao o najrođenijoj. Bilo je tada, kao i danas, nasrtljivih gostiju, ali moji najbliži su bili uz mene i čuvali me“, rekla je Seka jednom prilikom i otkrila da je na nagovor majke zavšila frizersku školu.

Izvor: kurir.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.