SKANDAL: Austrijska policija sve ZABRLJALA, Rumunka iz Beča se prijavila ISTOG DANA kad je objavljen snimak – POLICAJCI JE OTERALI

133

SKANDAL: Austrijska policija sve ZABRLJALA, DŽABA SMO SE NADALI četiri dana! Rumunka iz Beča se prijavila ISTOG DANA kad je objavljen snimak – POLICAJCI JE OTERALI

Misterija bečkog snimka s djevojčicom sličnom nestaloj Danki Ilić mogla je biti riješena istog dana kada je famozni snimak i objavljen, u nedjelju, da lokalna policija u Austriji nije sve – zabrljala!

Ispostavilo se da na snimku ipak nije Danka, već kćerka Rumunke A. C. S. (36) koja živi u Beču. To bismo saznali mnogo ranije i ne bismo prošli kroz četiri dana napetosti i iščekivanja da austrijska policija nije u prvom mah praktično oterala Rumunku A. C. S. koja im se u nedjelju sama prijavila i objasnila da je dijete sa snimka njeno.

Ona je istakla da od 31. marta preživljava pakao, nakon što je primila više poruka da se snimak s njenim likom dijeli na svim društvenim mrežama i medijima u Austriji, Rumuniji i Srbiji. Ona se u tom trenutku nalazila u Walesu, vidno uplašena otišla je da se prijavi policiji u nadi da se zabuna koja je nastala riješi što prije.

“Policija me je poslala kući”

– Odmah sam u nedjelju otišla u policiju u Walesu i zatražila pomoć, ali su me poslali kući i savjetovali da se prijavim policiji u Beču u mom okrugu. U utorak sam otišla u policiju u 21. okrug, tražila sam da mi pomognu i zaštite mene, moje dijete i moju majku, samo su me poslali kući. Oni su me samo poslali kući. U srijedu je situacija postala alarmantna jer je moje lice bilo lako prepoznatljivo u svim medijima. Bila sam jako uplašena, nisam znala šta da radim. Obuzeo me strah da ću ostati bez posla – izjavila je žena za “Kosmo”.

Žena je prilikom odlaska u policiju bila jako uznemirena, jer joj je jedino na pameti bilo da je njen i život njenog djeteta ugrožen, kako kaže, ne smije ni da zamisli šta bi se desilo da je neko na ulici prepoznao.

– Ono kroz šta prolazim je strašno! Niko na svijetu ne može da shvati kakva je ovo noćna mora! Mogla sam nevina da stradam. Ja sam majka, saosjećam zbog djeteta iz Srbije i voljela bih da ga nađu. Ali ono što prolazim sa svojom majkom je isto tako zastrašujuće, – rekla je zabrinuta žena. Policija se na kraju izvinila ženi

Ona je navela da je jučer policija otišla kod nje kući i da je tom prilikom potpisala protokol koji će biti dostavljen Srbiji.

– Policija je došla u moju kuću, sve sam im ispričala i na kraju su se izvinuli za patnju koju sam pretrpjela. Zamolili su me da dođem danas kod njih da potpišem protokol. Samo želim da ova priča ostane iza mene i da pokušam da je zaboravim – naglasila je Rumunka za “Kosmo”.

Podsjetimo, Danka Ilić nestala je 26. marta kod Banjskog Polja u Boru otkad traje potraga za njom. Za njom je raspisana i Interpolova potjernica, a zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem “Pronađi me”.

Izvor Blic
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *