pozar np2

/VIDEO/ Požar u Novom Pazaru ostavio veliku materijalnu štetu – Tragedija izbegnuta

2530

NOVI PAZAR – U kasnim satima jučerašnjeg dana, u centru Novog Pazara dogodio se veliki požar koji je zahvatio stambenu zgradu, uništavajući tri stana. Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, požar je stavljen pod kontrolu, a stanovnici su evakuisani.

Foto Sandžak Danas

Foto Sandžak Danas

Vatrogasne jedinice su se suočile sa intenzivnim plamenovima koji su progutali krov i gornje spratove objekta, ostavljajući za sobom zgarište. Hitne službe su na terenu obavile evakuaciju prisutnih stanovnika, dok je jedan stariji čovek prebačen u Odeljenje intenzivne nege zbog problema sa disanjem uzrokovanih gušenjem. Njegovo stanje je trenutno označeno kao kritično.

Foto Sandžak Danas

Foto Sandžak Danas

 

Fotografije nakon požara prikazuju razoran uticaj vatre na zgradu. Crne, izgorele delove krova stojeći u kontrastu sa inače mirnim okruženjem. Očevici navode da su scena i napor spasilačkih ekipa bili izuzetno emotivni.

Istraga o uzrocima požara je u toku, a nadležni apeluju na građane da obrate pažnju na preventivne mere kako bi se slične tragedije izbegle u budućnosti.

Dok Novopazarci pružaju podršku pogođenim porodicama na društvenim mrežama, fokus se usmjerava na pružanje neophodne pomoći i saniranje štete. Novi Pazar se ujedinio u naporima da pomogne svojim sugrađanima u ovoj teškoj situaciji, pokazujući solidarnost i snagu zajednice.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *