Vozači oprez! Zbog praznika pojačane saobraćajne kontrole!

398

Policijski službenici saobraćajne policije, Policijske uprave u Novom Pazaru, tokom novogodišnjih i božićnih praznika, na putevima i ulicama u naseljenim mestima, kao i u zonama ugostiteljskih objekata i mjestima gdje se očekuje okupljanje većeg broja građana, pojačano će kontrolisati saobraćaj u cilju otkrivanja i sankcionisanja prekršaja koji su najčešći uzroci saobraćajnih nezgoda, s posebnim akcentom na kontrolu vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

NASTAVAK TEKSTA ISPOD REKLAME...

S obzirom na to da se narednih dana očekuje pojačana frekvencija i gužva u saobraćaju, iz PU apelujeju na sve građane, kako pješake, tako i vozače da poštuju propise iz bezbjednosti saobraćaja. Savetuju svim vozačima da prilagode brzinu kretanja vozila uslovima i stanju puta, da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, jer je to u interesu njihove i bezbhednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Takođe, apeluju na vozače da svoja vozila parkiraju na površinama koje su predviđene za parkiranje, kako bi se izbjegla nepotrebna gužva i zastoj u saobraćaju.

B.V.