Zbog ovog snimka cijeli Pazar je napao volonterku: A onda su morali da joj se izvinjavaju

1974

Prava pometnja izbila je u Novom Pazaru kada se prošle nedelje na društvenim mrežama pojavio snimak na kome jedna volonterka u kovid bolnici poji vodom starijeg pacijenta. Kratak snimak od svega nekoliko sekundi razbesneo je mnoge koji su ga videli i iz toga zaključili da se devojka s nepoštovanjem odnosi prema obolelom, koji je moli za vodu, zbog čega su i objava, i njen profil zasuti negativnim komentarima i uvredama na račun ove volonterke. No, ubrzo je usledio preokret.

Ispostavilo se da je nekoliko sekundi snimka izuzeto iz konteksta i montirano, te da tek pun minut videa pokazuje da je volonterka Emina Skarep zaprav0 pomagala onemoćalom pacijentu Ismetu.

U odbranu ove djevojke prvo je stala Ismetova rodbina i objasnila šta se tu zapravo desilo.

– Moj dalji rođak Ismet bio je na liječenju od kovida 19 u Domu zdravlja Novi Pazar. Tu je, kao i svi ostali pacijenti, bio smješten i normalno negovan, bez izuzetka. Zbog zabrane posjete takvim pacijentima i ulaska u kovid bolnice, jedan od Ismetovih rođaka je molio da mu kratko snime Ismeta kamerom, kako bi ga vidio. Taj njegov rođak živi negdje vani, nije duže vrijeme viđao Ismeta, a interesovao se za njegovo stanje – rekao je za Telegraf.rs Izudin Rozajac.

Na ovom Linku možete pogledati video snimak

https://www.facebook.com/skarepeminamincxe/videos/3264078176948480

 

Izvor Sandzak Danas /  telegraf
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *