ĐOKOVIĆ ŠALJE POMOĆ UKRAJINI? Ukrajinac objavio PORUKE KOJE JE DOBIO OD NOVAKA:

ĐOKOVIĆ ŠALJE POMOĆ UKRAJINI? Ukrajinac objavio PORUKE KOJE JE DOBIO OD NOVAKA:

1227

Ukrajinski teniser koji se trenutno nalazi u vojsci u Kijevu gdje je spreman da brani državu od napada Rusije, objavio je sadržaj poruka koje mu je slao Novak Đoković.

Najbolji teniser svijeta se javio Ukrajincu kada je čuo da se prijavio u vojne rezerve, a Stahovski je u jednom intervjuu otkrio da su Rafael Nadal i Rodžer Federer odlučili da mu se ne obrate.

Nekoliko dana kasnije, Sergej, koji je branio Đokovića tokom drame u Australiji, otkrio je i šta mu je poručio Srbin.

– Stako, kako si čoviječe? Jesi li na ratištu? Mislim o tebi i nadam se da će sve brzo da se smiri. Molim te, reci mi koji je najbolji način da pošaljem pomoć… Finansijsku ili bilo kakvu drugu pomoć – poručio je Đoković Stahovskom.

Ukrajinac je početkom godine donio odluku da završi karijeru, a dešavanja u njegovoj državi naterala su ga da obuče uniformu uprkos činjenici da je zbog toga naišao na nerazumijevanje supruge.

Nedavno je poručio da njegova djeca ni ne znaju gdje se nalazu, a u jednoj od objava na Instagramu poručio je da će Vladimiru Putinu da pleše na grobu.

Poznato je da Sergej ima veliko poštovanje prema Novaku Đokoviću, a sada je u potpunosti jasno da je njihov odnos obostran.

Kurir sport
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *