ISPOVEST DEVOJKE KOJU JE OTEO UBICA IZ MLADENOVCA: Upao je u taksi s bombom i pretio da će nas pobiti KREĆE AGONIJA

829

Pobio sam sad ljude, pa ću i vas ako me ne budete vozili gde kažem!

Ovo je rekao U. B. (20), osumnjičen da je 4. maja u selima Malo Orašje i Dubona ubio osmoro mladih i ranio 14 ljudi, kada je sa bombom u ruci oteo taksi u kom je bila stranka. Podsetimo, U. B. je, kako se sumnja, počinio masakr hicima iz kalašnjikova i po sopstvenom priznanju “pucao je da zaplaši meštane dva sela kod Smedereva i Mladenovca, jer ga ogovaraju i omalovažavaju”.

Svedočila u tužilaštvu

jelena a. i njen verenik

Devojka, Jelena A. (19) koja je bila talac osumnjičenog masovnog ubice, u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir opisala je agoniju kroz koju je prošla, a koja je trajala puna tri sata! Ona nam je na početku razgovora objasnila da ona nije trudna, kao što su to svi mislili.

– Ja nisam u drugom stanju, to sam slagala otmičara, u nadi da me neće ubiti ako zna da čekam bebu. To sam uradila da bih sačuvala svoj život, ali i život taksiste – rekla nam je ova devojka.

Jelena A. jedna je od 50 svedoka u istrazi koju Više javno tužilaštvo u Smederevu vodi protiv U. B., a danas je dala izjavu u ovoj instituciji. Po izlasku iz zgrade tužilaštva, ona nam je opisala svoj susret sa, u tom trenutku, najtraženijim i najopasnijim beguncem u Srbiji!

– Te večeri, oko 22.30, krenula sam taksijem iz Smedereva kod verenika na Ub, i dok sam sa taksistom komentarisala zbog čega li na putu ima toliko policije i Hitne pomoći, na naplatnoj rampi Mali Požarevac, na kojoj smo stajali, videla sam krupnog mladića u plavoj majici kako izlazi iz šumice – kaže ova hrabra devojka i dodaje da je tada pomislila da mladić radi na naplatnoj rampi.

– Ispred nas su bila dva vozila, a taj mladić je ubrzanim hodom ušao u taksi. Seo je pored mene na zadnje sedište, a u ruci je držao bombu! – prisetila se Jelena A. za Kurir.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *