Novi Pazar: U saobraćajnoj nesreći DVIJE OSOBE POVRIJEĐENE

3425

U Novom Pazaru, sinoć se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su dvije osobe povrijeđene kada je automobil marke “audi” izgubio kontrolu, skliznuo s puta i prevrnuo se na krov. Nesreća se dogodila u industrijskoj zoni grada, oko jedan sat nakon ponoći.

Prema izvještajima svjedoka, vozač “audija” je vozio velikom brzinom kada je izletio iz krivine, što je dovelo do tragičnog ishoda. Automobil je završio u dvorištu bivšeg preduzeća Minel. “Bilo je strašno,” rekao je jedan od očevidaca, dodajući da su policija i hitna pomoć brzo stigli na mjesto nesreće.

Dvojica mladića, za koje se procjenjuje da imaju oko 25 godina, bili su u vozilu u trenutku nesreće. Iako su obojica bili vidno potreseni, svjedoci navode da se čini da su zadobili samo lakše povrede. “Ne znam koji su stepen povreda imali, ali nešto sam čuo da je riječ o lakšim povredama,” izjavio je izvor s mjesta nesreće.

Vozač “audija” je, prema riječima svjedoka, djelovao zbunjeno nakon nesreće, što je potaknulo spekulacije da je možda bio pod utjecajem alkohola ili neke druge supstance. Međutim, tačni uzroci nesreće i stanje vozača bit će utvrđeni naknadno, nakon detaljne istrage od strane policije.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.