Novi Pazar UZNEMIREN: Nepoznati vandal UNIŠTAVA AUTOMOBILE u naselju Lug /VIDEO/

8558

Novi Pazar – Stanovnici naselja Lug u Novom Pazaru suočavaju se s nizom uznemirujućih vandalskih napada koji već neko vrijeme pogađaju njihovu zajednicu. Neidentifikovani vandal, obučen u tamnu odjeću s kapuljačom preko glave, u kasnim večernjim satima, na ulicama naselja Lug vrši oštećenja na parkiranim automobilima.

Prema izvještajima, Ulica Igmanska posebno je pogođena, s više slučajeva oštećenja vozila. Redžep Muratović, jedan od stanara Igmanske ulice izjavio je za naš portal:

“Ovo je peti auto u našoj ulici koji je oštećen. Javilo mi se danas nekoliko ljudi iz drugih ulica da im je ogreban automobil.”

U pokušaju da identificiraju počinitelja, stanovnici su pregledali snimke s nadzornih kamera. Iako su fotografije različitih nadzornih kamera pomogle u stvaranju slike o izgledu vandala, njegov identitet još uvijek ostaje nepoznat. Lokalne vlasti i redakcija ovog portala pozivaju svjedoke koji prepoznaju osobu sa fotografija da se jave i pomognu u rješavanju ovog slučaja.

Nepoznati vandal koji uništava automobile u naselju Lug

Nepoznati vandal koji uništava automobile u naselju Lug

Nepoznati vandal koji uništava automobile u naselju Lug

Nepoznati vandal koji uništava automobile u naselju Lug

Stanovnici Lug naselja su duboko uznemireni ovim događajima i nadaju se brzom rješavanju slučaja. Ovakvi incidenti ne samo da izazivaju materijalnu štetu, već i stvaraju osjećaj nesigurnosti i nelagode među stanovnicima naselja Lug. Apeluje se na sve koji imaju informacije da se jave i doprinesu pronalasku i procesuiranju odgovornih.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.