Novopazarac Edin Ujkanović donio dva pehara sa šampionata Srbije

482

Novopazarski automobilista Edin Ujkanović iz tima 020 rejsinga postigao je značajan uspeh osvojivši dva treća mesta u Klasi 11 na prestižnoj Nagradi Sopota za Brdski šampionat Srbije održanoj na Kosmaju.

Ujkanović je vozio svoj prepoznatljivi Opel korsu i, uprkos snažnoj konkurenciji, uspeo je da se plasira odmah iza Uroša Brkića iz ASU Galaksa, koji je vozio Norme M20F, i drugoplasiranog Momira Subotića iz čačanskog Herca, koji je sedeo za volanom Pežoa 206.

Izrazivši svoje zadovoljstvo postignutim rezultatima, Ujkanović je izjavio: “Pomerio sam najbolje lično vreme za pet sekundi. Radili smo intenzivno na automobilu, ali i na samoj vožnji.” Takođe je istakao da je Azaudin Murselović, takođe član kluba 020 rejsinga, nastupio u Klasi 6 i uspešno izvezao obe trke, što je bilo prema planu.

Velika završnica ovogodišnjeg Brdskog šampionata Srbije održaće se 30. septembra i 01. oktobra na Avali. S obzirom na dosadašnje uspehe, ljubitelji automobilizma sa nestrpljenjem očekuju nastavak takmičenja i nadaju se da će tim 020 rejsinga nastaviti sa odličnim vožnjama.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *