Stranka SDP i ove godine vodi penzionere na ljetovanje!

797

Sandžačka demokratska partija i ove godine po povoljnim cijenama organizuje ljetovanje u Sutomoru za penzionere. Zainteresovani mogu da se prijave do 5. septembra u prostorijama te stranke.

Penzioneri i ove godine mogu po pristupačnim i povoljnim cijenama da uživaju u Sutomoru u dobrim hotelskim uslovima. Oni koji su zaniteresovani mogu doći u prostorije Sandžačke demokratske partije do 5. septermbra, a penzioneri će put Sutomora krenuti 10. septembra.

Ovo neće biti jedina akcija, kojom želimo da pomognemo našim penzionerima, nastavićemo da im pomažemo kao i do sada. U planu je i posjeta Udruženju penzionera Novog Pazara, gdje ćemo im uručiti opremu za njihov lakši rad. Sandžačka demokratska partija će uvijek biti uz svoje najstarije sugrađane i pomagati im da poboljšaju svoj materijalni i socijalni status”, rekao je ispred ove stranke član izvršnog odbora SDP-a Mirsad Abdurahmanović.

Cijena ovogodišnjeg ljetovanja za penzionere u organizaciji Sandžačke demokratske partije je 70 evra, gdje je uračunata cijena prevoza, smještaja šest dana i pet noći, sa dva obroka, ali i boravišne takse. Hotel Lovćen udaljen je nekoliko minuta od plaže, a sobe su kompletno opremljene i klimatizovane.

Izvor: Sandžak danas/Indeksonline