Teška saobraćajna nesreća na putu Novi Pazar – Sjenica, tačnije u mjestu Bijele Vode

16505

Novi Pazar – Bijele Vode, 1. mart 2024. – Jaka saobraćajna nesreća dogodila se danas oko 13:20 na putu između Novog Pazara i Sjenice, tačnije u mjestu Bijele Vode. U nesreći su učestvovala dva vozila, popularni modeli “golf” i “pasat”. Izveštaji sa terena ukazuju na to da ima teško povređenih osoba, mada tačan broj i stepen povreda još uvek nisu poznati.

Fotografije sa mesta nesreće pokazuju oba vozila s vidljivim teškim oštećenjima, što sugeriše da je udar bio izuzetno jak. Delovi vozila su rasuti po kolovozu, ukazujući na silinu sudara. Izvor blizak istrazi obavestio je da su hitne službe brzo reagovale i da su povređeni prebačeni u najbližu medicinsku ustanovu.

Zbog udesa i neophodne policijske istrage, saobraćaj na ovoj prometnoj deonici puta je privremeno zatvoren, što je uzrokovalo velike saobraćajne gužve. Vozači se savetuju da koriste alternativne rute dok se situacija ne normalizuje. Policija apeluje na sve svedoke da se jave i pruže informacije koje bi mogle pomoći u rekonstrukciji događaja.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *